joacadeaarta

Tu, care bine-ai revenit, ramai si pleci doar daca poti!

miercuri, octombrie 25

Ma intrebam

Oare veveritele sunt migratoare? sau
Ele cad din copaci atunci cand este toamna?

5 Comments:

Blogger Lina said...

Bai, eu raman la parerea mea: doar veveritele zburatoare migreaza; cele nevburatoare doar hiberneaza, din cand in cand, adica atunci cand veveritele zburatoare migreaza, deci nu, nu cad din copaci toamna!

25 octombrie, 2006 18:31  
Blogger Irina said...

oricum ar fi, daca vor incepe sa cada, eu voi fi pregatita. voi purta cu mine mereu un lighean extra-large. si nu le voi aduce la birou, de teama sa nu fie calcate in picioare de pragmatismul celor mai neincrezatori dintre noi, cei ce gasesc o explicatie socio/biologoca pentru orice. hai sa visam!

25 octombrie, 2006 20:46  
Blogger Lina said...

Ma gandeam sa rescriu comentariul pentru "nevburatoare" dar...sa nu ne cramponam in detalii! V-ul poate fi la fel de bine un Z sau un F sau chiar A. Cine il impiedica? Pragmatismul?

25 octombrie, 2006 22:44  
Blogger ElCid said...

veveritele - toamna - dorm cat e ziua de lunga, iar in timpul noptii - zboara, insa nu migreaza....asteapta iarna! cum ai putea crede ca migreaza? crezi ca ele nu duc dorul iernii, cand stau infrigurate una intr-alta si-asculta povestile vantului trecand din trunchi in trunchi? frigul are consecinte imediate in caldura de langa; in timpul verii trece, de multe ori, neobservata!
P.S. lighean, n-am, da' pot sa le prind in caciula!

25 octombrie, 2006 23:49  
Blogger Irina said...

Alinut tocmai a fost promovata, de la 'pragmatica' la 'visatoare'.

Felicitari Alinut!

31 octombrie, 2006 01:44  

Trimiteți un comentariu

<< Home